» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
فروشگاه ساز رایگان فایل فروشگاه ساز رایگان فایل
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید صابون بهداشتی سپیده شهیدی 1393/10/19 دسته بندی : طرح توجیهی و کارآفرینی 0

مقدمه :
اگر کسي از شما بخواهد که نام چند ماده شوينده را بگوييد، مطمئناً صابون از جمله اولين شوينده هايي است که نام آن را خواهيد برد. همه ما در طول زندگي مان بارها و بارها با اين ماده سر و کار داشته ايم اما آيا تا به حال به اين مساله فکر کرده ايد که صابون از کجا آمده است؟ چه انواعي دارد؟ هر کدام چه اثراتي بر پوست بدنتان دارند؟
 

عنوان : پروژه کارآفرینی کارگاه تولید صابون بهداشتی

 

فهرست مطالب
عنوان                                                                            شماره صفحه
خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9
محل اجرا : 9
مشخصات متقاضیان : 9
دلایل انتخاب طرح : 9
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 10
نام و کد محصولات 10
شماره تعرفه گمركي 11
كد تعرفه اي كه انواع صابون ها با مصارف پاكيزگي را در برمي گيرد شامل دسته هاي زير مي باشد : 11
شرايط واردات 12
بررسي قيمت: 12
موارد مصرف و كاربرد : 13
كالاهاي جايگزين 13
كشورهاي عمده توليدكننده و مصرف كننده محصول 14
شرايط صادرات محصول : 15
ماده ٢ قانون مقررات صادرات و واردات ايران: كالاهاي صادراتي و وارداتي به سه گروه تقسيم مي شوند: 15
بررسي ظرفيت بهر ه برداري فعلي و روند توليد از گذشته تاكنون 16
بررسي وضعيت طرح هاي جديد و در دست اجراء 17
روند واردات به كشور : 19
واردات انواع صابون هاي بهداشتي به كشور طي ٥ سال گذشته به شرح زير مي باشد. 19
بررسي روند مصرف : 19
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امكان توسعه آن 21
مجوز های قانونی : 22
مراحل صدور جواز تاسیس : 22
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 23
1-   اشخاص حقيقی 23
2-   اشخاص حقوقی 23
مدارك مورد نياز: 23
اصلاحیه جواز تاسیس : 24
تعریف: 25
صدور پروانه بهره برداری : 25
مراحل صدور توسعه طرح : 25
فصل دوم 27
روش انجام کار 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 28
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 28
شرح دقيق و جامع فرآيند و سپس ترسيم شماتيك جريان 29
بررسي مناطق، مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت 30
كنترل كيفيت در سه مورد مواد اوليه، مواد نيم ساخته و محصول نهايي بايد انجام گيرد: 30
كنترل كيفيت در حين توليد 30
در چند مرحله اين عمل بايد صورت گيرد: 30
كنترل كيفيت محصول نهايي 31
الف ) تجزيه صابون و تعيين مقدار كل اسيدهاي چرب خام: 31
ب) تجزيه صابون و تعيين مقدار قليائي آزاد: 32
بررسي مواد اوليه مورد نياز طرح 34
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 34
نزديكي به منابع تأمين مواد اوليه 35
نزديكي به بازار مصرف 35
تأمين نيروي متخصص و امكانات زير بنايي 35
در نتيجه با توجه به مطالب فوق: 35
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني 36
فصل سوم 37
امور مالی طرح 37
سرمایه گذاری ثابت طرح : 38
خرید دفتر کار : 38
هزینه زمین : 38
هزینه محوطه سازی : 39
هزینه ساختمان سازی : 39
هزینه حق انشعاب ها : 39
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 40
وسایل اداري و خدماتی 40
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 41
هزینه هاي قبل از بهره برداري 41
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 41
فصل چهارم 42
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 42
نتایج حاصله از اجرای طرح : 43
بنابراين: 43

 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید صابون بهداشتی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 سابقه نظافت و پاکيزگي فردي به دوران پيش از تاريخ بر مي گردد. از آنجا که آب عاملي حياتي براي ادامه زندگي ا ست، انسان هاي اوليه در نزديکي آب زندگي مي کردند و درباره خاصيت پاک کنندگ ياش نيز اطلاعاتي داشتند، حداقل اينکه مي دانستند با آب مي توان گل و لاي را از دستان شست. يافتن ماد هاي شبيه صابون در حين حفاري هاي شهر بابل مدرکي است براي اثبات اينکه صابون حتي ۲۸۰۰ سال قبل از ميلاد نيز وجود داشته است. اطلاعات موجود روي کتيب هها بيانگر اين نکته است که در آن زمان چربي را با خاکستر مي جوشاندند. اين کار در واقع همان روش ساخت صابون است، اما منظور آنها ساختن صابون نبوده بلکه از اين ماده به عنوان حالت دهنده مو استفاده مي کردند. اسناد تاريخي نشان مي دهد مصريان باستان به طور مرتب حمام مي کردند. کتيبه اي مربوط به سال ۱۵۰۰ قبل از ميلاد موجود است که در آن شرح داده شده، چگونه به منظور ساخت ماده اي صابون مانند، روغن حيوانات و گياهان را با هم ترکيب و سپس به آن نم قليايي اضافه مي کردند. از اين ماده نه تنها براي شستن بلکه براي درمان امراض پوستي نيز استفاده مي کردند.
نام صابون به يک افسانه قديمي رومي از کوه Soap مربوط مي شود. اين کوه محلي براي قرباني کردن حيوانات بود. چربي هاي آب شده حيوانات در آنجا باقي مي ماند، بارش باران چربي ها را م يشست و آنها را همراه خاکستر چوب به سطح گل و لاي اطراف رودخانه م يآورد. زنان که از اين گل ها براي شستن استفاده مي کردند متوجه شدند که اين گل ها اثر پاک کنندگي بيشتري دارد و آلودگي ها را راحت تر از بين مي برد. کشف ماده اي به نام صابون به آلماني ها و فرانسوي هاي قديم نيز نسبت داده مي شود. اين ماده مخلوطي از چربي حيوانات و خاکستر بود که براي قرمز کردن رنگ مو از آن استفاده مي کردند. در قرن دوم بعد از ميلاد، يک پزشک يوناني به نام گالن صابون را هم به دليل داشتن خواص دارويي و هم به منظور پاکيزگي و نظافت، براي استفاده در حمام پيشنهاد کرد اما سقوط روم در سال ۴۶۷ بعد از ميلاد موجب کاهش عادت حمام کردن در ميان روميان شد. اين امر در سلامت عمومي اروپايي ها بي تاثير نبود. عدم رعايت نظافت و پاکيزگي فردي که به شرايط غير بهداشتي زندگي منجر شده بود، باعث ترويج امراض مختلف در قرون وسطي، به خصوص طاعون در قرن چهاردهم شد. در قرن هفدهم، پاکيزگي و حمام کردن دوباره به عنوان يک عادت در اروپا رايج شد. دراين زمان، صنعت صابون سازي به طور کامل شناخته شده بود. اتحاديه سازندگان صابون به دقت رموز مربوط به اين حرفه را نگهداري مي کرد از روغن سبزي ها و حيوانات به همراه خاکستر گياهان استفاده مي شد، البته ماده اي معطر نيز به آن اضافه مي کردند. به تدريج انواع گوناگون صابون در دسترس همگان قرار گرفت، علاوه بر حمام کردن و شستن لباس، براي شستن موي سر و اصلاح صورت نيز صابون هايي ساخته شد.
در قرن نوزدهم، صابون به عنوان يک کالاي لوکس در کشورهاي مختلف ماليات بسيار بالايي داشت، با برداشته شدن اين ماليات سنگين، استفاده از صابون براي مردم عادي نيز ميسر شد و استانداردهاي بهداشتي بالا رفت. گام اصلي براي توليد انبوه صابون، در سال ۱۷۹۱ از سوي يک شيميدان فرانسوي به نام نيکولاس لبلانک برداشته شد. او مراحل ساخت خاکستر قليا با کربنات سديم را از نمک معمولي به عنوان اختراع به ثبت رساند. اين ماده در واقع قليايي است که از خاکستر به دست مي آيد و با مخلوط کردن آن با چربي، صابون ساخته مي شود. ثمره اين اختراع، خاکستر قليا با کيفيت بسيار بالا و قيمت گران بود. ۲۰ سال بعد از آن يورگن چورول ميخائيل، يک شيميدان فرانسوي بود با کشف ارتباط بين چربي ها گليسيرين و اسيدهاي چرب، اختراع باعث به وجود آمدن روش هاي مدرن و امروزي ساخت صابون شد.
گام مهم ديگر در ساخت صابون اختراعي بود که در اواسط سال ۱۸۰۰ از سوي يک شيميدان بلژيکي به نام سولوي ارنست انجام شد. او با استفاده از نمک خوراکي يا کلريد سديم توانست خاکستر قليا بسازد. اين روش موجب کاهش هزينه ساخت قليا شد. در نتيجه اين امکان به وجود آمد که قليا ارزان تر، با  کيفيت بهتر و حجم بيشتري در اختيار سازندگان صابون قرار گيرد. اين اختراعات همزمان با پيشرفت توان اجرايي کارخانه هاي گوناگون، باعث شد در سال ۱۸۵۰ صنعت صابون سازي درآمريکا به سرعت رشد کند. از آنجايي که صابون به مقدار کافي توليد مي شد، به تدريج از يک وسيله لوکس به احتياج روزانه مردم تبديل شد و اين بازار بزرگ مصرف، سازندگان را تشويق کرد که صابون هاي ملايم تري براي استفاده در حمام و ماشين هاي شست و شو، در اختيار مصرف کنندگان قرار دهند و به اين ترتيب صنعت صابون سازي به مصرف امروزي در آمد. به طور معمول پذيرفته شده که مصرف سرانه صابون نشان دهنده سطح زندگي افراد هر کشوري است.
 


خرید و دانلود | 4,500 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :42
گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط